2012. szeptember 6., csütörtök

Fogorvos

Ma nem voltam suliban mert fogorvoshoz mentünk. A rendelőbe csak 1 órás késéssel jutottunk be. Megkaptam a fogszabimat a felső fogsoromra .Ez nem az a színes gumis valami,hanem tömény fém. Nem színes. Csak fém. Most iszonyúan fájnak a fogaim,be is vettem egy panadolt. Kaptam furaa fogkeféket,az egyik csak egy vékony csík. Olyan mint egy vécépucoló. A közöket kell vele takarítani.Itt egy kép róla:

Forrás:Google

___________________________________________________________
Stéphanie:Savanyú uborka csokoládéval:

Stéphanie 13 éves; van egy bizalmasa: Garfunkel, a macskája, nem kevés temperamentuma, jó néhány problémája – például rossz osztályzatai a suliban, vagy szülei rendszeres nézeteltérései –; furcsa ízlése, hiszen kedvence a savanyú uborkás-csokoládés szendvics; zavarbaejtően pontos képe a felnőttek világáról, s nem utolsó sorban utánozhatatlan stílusa és írói vénája. Mindezek folytán naplója nagyszerű olvasmány és példa nélküli dokumentum a kamaszok világáról, amelyet bizonyára nemcsak a tinédzserek, hanem szüleik is elolvasnak. A könyv eredeti szövege iskolai füzetlapokon látott napvilágot, amelyet egy francia kislány írt tele, majd titokban eljuttatott egy kiadóhoz, aki felismerte tehetségét. Így született ez a nagy sikert aratott naplóregény.

Idézet:


Nyilvánvaló, hogy ő még él. A többiek, de nem csak a tanárok, hanem a felnőttek általában-és erről halálos komolyan meg vagyok győződve-már mind meghaltak, csak nem tudnak róla, és ez is egy olyan dolog, amitől rettegek, hogy amikor felnőtt nő leszek, belőlem is elfogy az élet? Két lábon járó hulla leszek?
Vajon mit kell tenni, hogy az ember élve maradjon, ha már felnőtt?

További szép napot!
Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése