2012. szeptember 10., hétfő

Boldog....

Na azért annyira nem. Tesiórán futottunk vagy 900 kört. Már egy ideje ezt csináljuk. Futunk,futunk,nyújtunk,futunk,futunk,futóiskola,futunk,futunk,nyújtunk.....És ezt egész órán. Ma főleg számokat szelektáltam a mobilomról,és eljött az a pillanat hogy nem kellett a fogszabályzóm miatt tejbegrízen élnem. Tudok enni,és még nem haltam éhen :D. Mentem angol könyvet venni,mondták hogy kérjem el valakitől mert nem tudják hogy miről beszélek. Visszamegyek elkérem,erre nem bezárnak? Majd holnap lerohanom a könyvtárost. De történtek ma jó dolgok is. Például a matekóra. Bírom a tanárnőt ,tök jó fej.:).
A mostani csengőhangom:a 0:39-től:http://www.youtube.com/watch?v=v2u2cT0CoJE&feature=related
Az x faktoros számai is tök jók. :)
__________________________________________

A belső szépség tündérbűbáj örömére:


Alex Flinn

Beastly – A szörnyszívű

Szörnyeteg vagyok

Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár – egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi.
Azt hiszed, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém.
New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot.
Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám. Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik?
Elárulom.
Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen… szörnyeteggé.
Akarod hallani? Mered hallani?

Vigyázat!Cselekményleírás!
A moly-ról t_kmaria kommentje:
Ebben a változatban is a nagy kedvencem a Szépség és a Szörnyeteg története. Volt amelyiktől teljes mértékig elzárkóztam, és vannak a szerelmek, mint például a szóban forgó történet. A hiú Kyle Kingsbury, akinek még a neve is szexi. Egy nap útjába kerül egy igazán csúnya lány, és mégis őt hívja el a bálba. Nem másért kerül erre sor, mint hogy megalázhassa, nem is gondol arra, hogy a visszájára sülhet el, a lány megalázása. A boszorkány szörnyeteggé változtatja. Vegye észre, nem a külsőségek a legfontosabbak, hanem a belső értékek. Találnia kell 2 éven belül egy lányt, akinek majd szeretnie kell, és viszont kell szeresse. Reményvesztettnek látja a helyzetét. Lassan, de ráébred ha nem próbálja meg, örökre szörnyeteg marad.

Idézetek:
"Minden lány szeret néha hercegnőset játszani, függetlenül attól, mennyire nem hasonlít rá az élete."

"-A rózsák túl olcsók – mondtam.
-Egy szép dolog az árától függetlenül értékes. Azok, akik nem látják meg az értékes dolgokat az életben, soha nem lesznek boldogok. Azt szeretném, ha boldog lenne, Kyle úr."

"Csúnya vagy belül, ahol a legjobban számít…"

"Az emberek akkora hűhót csapnak a külső miatt, viszont egy idő után, ha megismersz valakit, már észre sem veszed, nem?"

"Szuperhős is lehetnék, leszámítva, hogy ha ki akarnék menteni valakit egy égő házból, akkor amint meglátna, sikoltozva a lángok közé vetné magét az illető."

A filmelőzetes:feliratos!
Már a filmet is láttam.

További szép napot!
Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése