2013. április 14., vasárnap

Maggie Stiefvater:Linger



Nagyon örültem hogy megjelent a Shiver folytatása.Valószínűleg lesz még egy kötet,mert a történet elég befejezetlen.Az író stílusa kifejezetten egyedi.A Lingerben 4 szereplő szemszögéből írja le a dolgokat.Grace és Isabell találnak egy halott farkast,melynek kifejezetten erős szaga van és ami még furcsább,a farkason vér van.Tisztán látszik hogy a farkas vére,de a testén nem található seb.(Sam Grace pasija vérfarkas volt és Grace -t is megharapták,ám Grace nem változott át mert az apja nyáron benn felejtette a kocsiban és majdnem meghalt.A farkasok hőre emberré változnak)Samet rajta kapják hogy Grace-el egy ágyban aludt és eltiltották őket egymástól.Igen ám ,de Grace kiszökött hogy elmenjen egy demót felvenni(Elkísérte Sam-et.).A farkas betegsége eluralkodik Gracen is,először csak az orra vérzik ,majd vért hány.Amikor ezt Sam észreveszi,azonnal hívja a mentőket.Grace haldokol,majd fény derül  egyre  s másra a lány betegségéről és Cool(Szökött vérfarkas.A NAROTIKA énekese)újból megharapja és Grace ugyan farkas lesz  de megmenekül. Vannak benne erotikus jelenetek is.(Nem Grace és Sam hanem Isabell és Cool.)

Hivatalos(könyv hátulján szereplő tartalom):
Miután Sam mindenét kockára tette, és megnyerte a jövőjét, amely ijesztően nyújtózik előtte, most Grace rejtélyes betegségével kell szembenéznie. A márciusi hidegben a lány testében egyre növekszik a forróság, és a közös jövő elolvadni látszik a hóval.
Sam a falkáját várja, de aki kilép a fák közül, arra nem számít. És míg ő mindent elkövetett, hogy ember maradhasson, a jövevény alig várja, hogy a tél megfossza őt az emberi gondolatoktól.
Mindig azt hitték, hogy a szerelmük mindent túlél, de vajon azt is, ami most következik?

További szép napot!
Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése